HABER ARSIVI
Daha Eski=>
22 Haziran
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Üniversitemizde Mezuniyet Coşkusu
Üniversitemizin 2017 yılı mezuniyet töreni büyük bir heyecan ve coşku ile yapıldı. Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz mezuniyet programının ilk oturumunda Üniversitemizin Meslek Yüksekokulları öğrencileri mezuniyet belgelerini aldı.
12 Haziran
2017
Güzel Sanatlar Fakültesi | Sıfırın Altında da Gökyüzünü Görmek Mümkün!
Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Sergileme Teknikleri Programı kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Sıfırın Altında” sergisi Kandilli Yerleşkesi -3. katında izleyici ile buluştu.
06 Haziran
2017
Güzel Sanatlar Fakültesi | Kırkyama İstanbul!
Üniversitemiz ve Beykoz Belediyesi’nin katkılarıyla Geleneksel Sanatlar Derneği’nin düzenlediği İstanbul temalı Kırkyama Yarışması’nın sergi açılışı ve ödül töreni Beykoz Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
05 Haziran
Bilgisayar Mühendisliği | Mühendis Adaylarından Akıllı Sistemler
Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencileri bilgisayar ve biyomedikal mühendisliği tabanlı lisans bitirme projelerini Haliç Yerleşkesi’nde sundu.
29 Mayıs
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Fethin 564. Yıldönümü Etkinlikleri
Üniversitemiz, Üsküdar Belediyesi ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Fethin 564. Yıldönümü Etkinlikleri Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
29 Mayıs
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Fatih Sultan Mehmed’in Türbesine Ziyaret
Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman ve Genel Sekreterimiz Alim Türkyılmaz, il protokolüyle birlikte Fatih Sultan Mehmed Han’ın türbesini ziyaret etti.
24 Mayıs
2017
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | Üniversitemizin Gururu Sporcu Öğrenciler Ödüllendirildi
Bireysel ve takım oyunlarında bir yıl içerisinde gösterdikleri mücadele ve kazandıkları başarılarla hem üniversite hem ülke için gurur kaynağı olan sporcu öğrencilerimiz Rektörlük makamındaki tören ile ödüllendirildi.
22 Mayıs
2017
Basın Yayın Halkla İlişkiler | ''Eğitimde Yerli Model ve Teoriler Geliştirilmeli''
Üniversitemiz, Marmara Üniversitesi ve ÜNDER işbirliği ile düzenlenen “Uluslararası Katılımlı Yükseköğretimde Eğitim Araştırmaları ve Uygulamaları Kongresi” 19-20 Mayıs tarihlerinde Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
16 Mayıs
Biyomedikal Mühendisliği | Biyomedikal Sektörü UBİCTÜS 2017'de Konuşuldu
Üniversitemizin Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi ve IBM Türkiye ortaklığında geliştirdiği, İSTKA'nın desteklediği “Tele-Sağlık İstanbul Projesi” kapsamında hazırlanan UBİCTÜS 2017'de biyomedikal cihaz tasarımı ve üretimi konuları masaya yatırıldı.
15 Mayıs
2017
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Dil ile İktidar İlişkisi Siyasi Yaklaşımları Belirler
Geçmişten günümüze iktidarların dil ve sanatla ilişkisi ve bu ilişkinin popüler kültür, müzik, sinema ve edebiyata yansımaları “1. Uluslararası Dil Sanat ve İktidar Sempozyumu”nda mercek altına alındı.
<=Geri
Daha Eski=>