<>
Daha Eski=>
21 Mayıs
2018
PYM (Proje Yönetim Merkezi) | İki Projemiz TÜBİTAK'tan Destek Almaya Hak Kazandı
Üniversitemizin eğitim ve sağlık alanındaki iki projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık görüldü.
Türk Dili ve Edebiyatı | Geçmişten Günümüze Ramazan Ayı ve Ramazan Kültürü
Ses Sanat ve Edebiyat Kulübü’nün organizesiyle düzenlenen Geçmişten Günümüze Ramazan Ayı ve Ramazan Kültürü panelinde Ramazan edebiyatı, gelenekleri ve modern zamanda Ramazan idraki konuşuldu.
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Milaslı Abdülaziz Ağanın Hayatı Kitaplaştırıldı
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Yayınları Kurucu Vâkıflarımız Serisinin ikinci kitabı, Vakfiyeleri Işığında Milaslı Abdülaziz Ağa ve Ailesi yayımlandı.
Basın Yayın Halkla İlişkiler | İslam Öncesinden 20. Yüzyıl Başlarına Açe Tarihi
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Yayınları tarih araştırmalarına yenisini ekleyerek, Açe Darüsselam Sultanlığı: İslam Öncesi Dönemden 20. Yüzyıl Başlarına Kadar Açe Tarihi’ni yayımladı.
2018
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Mekânsal Okunabilirlik Kavramına Çok Boyutlu Bir Bakış
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Emine Köseoğlu’nun mekânsal okunabilirlik kavramına deneysel çerçevede odaklandığı Mekânsal Okunabilirlik: Biçimsel, Dizimsel ve Öznel Boyutları kitabı yayımlandı.
17 Mayıs
Bilgisayar Mühendisliği | Mühendislik Öğrencilerinden Akıllı Projeler Sergisi
Mühendislik Fakültesi öğrencileri akıllı teknolojiler kullandıkları projelerini Haliç’te sergiledi.
2018
Uluslararası Hukuk Araştırma Merkezi | İslâm Ülkeleri Filistin İçin Birlikte Hareket Etmeli
Nakbe’nin 70’inci yıl dönümünde, UHAM ve YAİDER iş birliğiyle düzenlenen konferansta Prof. Dr. John B. Quigley, Filistinlilerin geri dönüş hakkını uluslararası hukuk açısından değerlendirdi.
Mühendislik Fakültesi | ICSG 2018’de Öğrenci Projesi
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nin destekleriyle İstanbul’da düzenlenen Türkiye’nin en büyük enerji fuarı “Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı” öğrencilere de projelerini sergileme imkânı verdi.
2018
Basın Yayın Halkla İlişkiler | ''Siyasal İletişimde En Etkili Yol Yüz Yüze İletişim''
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nin İletişim Platformu ile birlikte organize ettiği Siyasal İletişimde Medyanın Rolü paneli Haliç Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.
14 Mayıs
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | 7 Tepe 7 Kıta Turnuvası’nda Gümüş Madalya
İstanbul Üniversitesi’nin İstanbul’daki üniversitelerde öğrenim gören uluslararası öğrenciler için düzenlediği “Üniversitelerarası 7 Tepe 7 Kıta Mini Dünya Kupası”nda Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ) Uluslararası Futbol Takımı ikinci oldu.
<=Geri
Daha Eski=>