HABER ARSIVI
Daha Eski=>
27 Nisan
Güzel Sanatlar MYO | Mescid Restorasyon Proje Önerileri Sergisi
Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu, Mimari Restorasyon Programı öğrencilerinin 2016-17 Güz Döneminde Restorasyon Proje Teknikleri Dersi kapsamında hazırladıkları projelerin sergisi Kandilli Yerleşkesi’nde açıldı.
26 Nisan
2017
Türk Dili ve Edebiyatı | Hz. Peygamber Modern Dünyada Yeni Formlarla Anlatılmalı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Üniversitemiz ve Sakarya Üniversitesi’nin birlikte hazırladığı “Hazreti Peygamber’i Sanatla Anlatmak Sempozyumu”, 20-21 Nisan 2017 tarihlerinde Sakarya ve İstanbul’da yapıldı.
20 Nisan
Bilgisayar Mühendisliği | Dünyanın Enerjisi İstanbul’da
Üniversitemizin de destekleyicileri arasında yer aldığı, Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ali Yılmaz Çamurcu’nun Bilim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü ICSG İstanbul 2017, 19-20-21 Nisan'da İstanbul Kongre Merkezi'nde.
19 Nisan
2017
Edebiyat Fakültesi | “Bizden Bir Modelle Kadın Hareketinde Yer Almalıyız”
Edebiyat Fakültesi tarafından hazırlanan “Toplum ve Aile Konuşmaları”, Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Tuba Nur Sönmez’in “Türkiye’nin Demokrasi Mücadelesinde Kadın” konferansıyla Üsküdar Yerleşkesi’nde başladı.
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | Milli Teknoloji Buluşmaları
Üniversitemiz Haliç Yerleşkesi’nde “Milli Teknoloji Buluşmaları”na ev sahipliği yaptı.
Hukuk Fakültesi | Uluslararası Hukuk ve Toplum Konferansı
Üniversitemizin de düzenleyicileri arasında yer aldığı 6. Uluslararası Hukuk ve Toplum Konferansı 4-7 Nisan 2017 tarihlerinde Endonezya’nın Yogyakarta şehrinde gerçekleştirildi.
2017
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | Beyoğlu Belediye Başkanı'ndan Şehircilik Konferansı
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Haliç Yerleşkesi’nde düzenlenen “Geleceğin Şehirleri ve Yeni Yönetim Modeli” konulu konferansta konuştu.
Türk Dili ve Edebiyatı | Gözden Irak Gönülden Kerkük Irak Türkmen Hoyratları
Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünün hazırladığı “Gözden Irak, Gönülden Kerkük” başlıklı hoyrat programı TRT Türk Halk Müziği sanatçılarından Âdile Kurt Karatepe’nin solistliğinde düzenlendi.
13 Nisan
Güzel Sanatlar Fakültesi | İslâm Mimarîsi Bir Hayat Tarzıdır
Güzel Sanatlar Fakültesi’nin konuğu olarak Üniversitemize gelen Mimar Solaiman A. Elkhereiji, sanatsal ve bilimsel perspektiften İslâm mimarisinin geçmişini ve bugününü değerlendirdi.
13 Nisan
Güzel Sanatlar Fakültesi | Peygamberimiz Hüsn-i Hat ile Anılıyor
Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerimiz hüsn-i hat ile Peygamberimizi andı.
<=Geri
Daha Eski=>