<>
Daha Eski=>
13 Mart
Geleneksel Türk Sanatları | Sanatın Çini Hali Kandilli’de
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, usta-çırak üretimi çinilerden oluşan “Çini Sergisi”ne ev sahipliği yaptı.
12 Mart
2019
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | Psikoloji Günleri 6. Yılında!
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencilerinin her yıl farklı temalarla hazırladığı Psikoloji Günleri, bu yıl “Farkındalık” temasıyla düzenlendi.
12 Mart
ALUTEAM | ALUTEAM, Avrasya Pencere 2019’un Özel Bölümü’nde
ALUTEAM, bu yıl yirmincisi düzenlenen “Avrasya Pencere 2019 Fuarı”nın Alüminyum Özel Bölümü’nde yer alarak, sektörü ilgilendiren güncel teknolojilere yönelik toplantılar ve paneller gerçekleştirdi.
07 Mart
2019
Toplum Araştırmaları ve Uygulama Merkezi | Dr. Öğr. Üyesi Danış: Demografik Dönüşüm Hızlandı
KADEM Kadın Araştırmaları Dergisi öncülüğünde Üniversitemizin paydaşlığında düzenlenen “5. Toplumsal Cinsiyet Adaleti Kongresi”nde konuşan Toplum Araştırmaları ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Kevser Şerefoğlu Danış, toplumda demografik dö
07 Mart
2019
Toplum Araştırmaları ve Uygulama Merkezi | 5. Toplumsal Cinsiyet Adaleti Kongresi
KADEM öncülüğünde beş yıldır düzenlenen Toplumsal Cinsiyet Adaleti Kongresi bu yıl “Demografik Dönüşüm ve Kadın” temasıyla gerçekleştirildi.
06 Mart
Hukuk Fakültesi | Uluslararası Hukuk Açısından ''Kanal İstanbul''
Türkiye’nin önemli projelerinden biri olan Kanal İstanbul projesi, Montrö Sözleşmesi özelinde uluslararası deniz ve yatırım hukuku açısından “Uluslararası Hukuk Perspektifinden Kanal İstanbul Sempozyumu”nda ele alındı.
01 Mart
Bilgisayar Mühendisliği | TÜBİTAK’tan Yeni Proje Desteği
Bilgisayar Mühendisliği öğretim görevlisi Musa Aydın’ın araştırmacı olarak yer aldığı “Fiber Demeti ve Yapılandırılmış Aydınlatma Kullanan Yüksek Çözünürlüklü Mikroendoskop” adlı araştırma projesi TÜBİTAK'tan destek almaya hak kazandı.
27 Şubat
2019
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | ''Sultan Fatih Doğu'ya ve Batı'ya İlmen Vakıftı''
Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Fatih Sultan Mehmet’in askeri dehası ve entelektüel kimliği üzerine yaptığı konuşmada, kendi çağında hem Doğu’ya hem de Batı’ya ilmen vâkıf onun gibi bir isim daha olmadığını ifade etti.
22 Şubat
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Hocalı Katliamı’nda Hayatını Kaybedenler Anıldı
Azerbaycan’ın Hocalı kasabasında 1992 yılında yaşanan Hocalı Katliamı’nı Hocalı’ya Adalet sloganıyla gündeme getiren Azerbaycan Islahatçı Gençler Birliği ile Üniversitemiz Katliamın 27. yılında hayatını kaybedenler anısına anma programı düzenledi.
21 Şubat
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Adalet Meslek Çalıştayı Düzenlendi
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Adalet Programı tarafından düzenlenen “Adalet Meslek Çalıştayı” Haliç Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.
<=Geri
Daha Eski=>